" per hoc signo vinces "
Romana English

Bodypletismograf

Cod produs: BodyStik

Brosuri si articole

Descriere

Pletismograful Bodystik este conceput pentru confortul pacienților și utilizatorilor. Încorporând un scaun basculant robust, pacienții cu mobilitate redusă pot accesa cabina confortabil.  Brațul complet reglabil pe înălțime este reglat electronic printr-un panou de control simplu și intuitiv, în exteriorul cabinei, permițând mici ajustări chiar și atunci când ușa cabinei este închisă. Acest braț electronic compact ajută la creșterea spațiului intern utilizabil al Bodystik, adăugând din nou confortul pacientului. Cele cinci ferestre mari din sticlă securizată temperată ale Bodystik permit pacientului o vedere bună asupra utilizatorului în timpul testului și astfel sporesc confortul pacientului în condițiile de testare. Comunicarea se face printr-un sistem de interfon cu un microfon situat în panoul de control și difuzoare din interiorul Bodystik, instrucțiuni clare pot fi date pacientului pe toată durata procedurii de testare. Suita de software puternică BLUE CHERRY® este activată cu funcții care sprijină performanța și controlul respirației, astfel utilizatorul poate monitoriza și sprijini cu ușurință pacientul în timpul testării. Bodystik optimizează fluxul de lucru și se încadrează perfect în rutinele clinice zilnice.

Bodystik permite măsurarea rezistenței respiratorii, a volumelor pulmonare, inclusiv a volumului rezidual, precum și a spirometriei complete și a presiunii inspiratorii / expiratorii. Pletismografia corporală ajută la diagnosticul diferențial al bolilor pulmonare obstructive și restrictive și poate fi importantă în identificarea cauzei dispneei.

- Control integrat al calității și măsuri conform ghidurilor ATS/ERS
- Algoritmi de interpretare și grafice de interpretare brevetate pentru spirometrie
- Cele mai recente valori prezise GLI (2012 și 2017), inclusiv Z-Scores
- Rapoarte configurabile individual
- Tendințe pe termen lung și suprapunerea de teste
- Conturi de utilizator cu diferite niveluri de autoritate
- Fluxuri de lucru optimizate prin interfețe cu HL7 sau GDT către sistemele spitalicești existente
- Raportare puternică, inclusiv export .pdf
- Instalări de rețea complexe și sigure cu bază de date SQL centrală

Bodystik poate fi completat prin adăugarea opționalului Difustik, permițând măsurătorile difuziei pulmonare (DLCo) prin intermediul brațului standard al dispozitivului. Alimentarea cu gaz este transmisa direct la pacient printr-o supapă de cerere, iar analizorul de gaz cu infraroșu integrat permite efectuarea măsurătorilor de difuzie rapid,  fără a muta pacientul.

Alte opțiuni software permit măsurarea MIP (Maximum Inspiratory Pressure) și MEP (Maximum Expiratory Pressure). MIP și MEP oferă informații importante despre impulsul respirator, mușchii respiratori și mușchii respiratori auxiliari, această măsurătoare permite investigarea tulburărilor neuromusculare, cum ar fi scleroza laterală amiotrofică (ALS).

 

Accesorii