" per hoc signo vinces "
Romana English

Sistem terapie electroconvulsiva

Echipament terapie electroconvulsiva (ECT)
Cod produs: Sigma

Brosuri si articole

Descriere

MECTA Σigma (pronunțat Sigma) este cel mai avansat dispozitiv ECT produs vreodată. Capabil să funcționeze în „Modul cu un buton” sau „Modul cu patru butoane”, oferă tot ce este mai bun din ambele lumi. MECTA Σigma are cea mai largă gamă de setări de parametri și cele mai multe canale de monitorizare dintre orice dispozitiv ECT comercializat. De asemenea, oferă caracteristici de siguranță și flexibilitate de neegalat și, totuși, are o simplitate remarcabilă în configurare și utilizare. Este cu adevărat suma tuturor inovațiilor de neuromodulație ECT.

MECTA Σigma oferă două moduri de selectare a parametrilor. În modul One Knob (un buton), Intensitatea stimulului este crescută algoritmic prin schimbarea oricărui buton, cu ajustarea automată a parametrilor individuali. În modul patru butoane, practicantul poate regla fiecare dintre cei patru parametri (lățimea impulsului, frecvența, durata și intensitatea curentului) în mod independent. Alegerea modului implică simpla atingere a unei pictograme de pe ecranul Setări parametri. În fiecare mod, pot fi selectate 4 seturi de parametri diferite: Ultrabrief, Near Ultrabrief, Brief Pulse și Full Range.

MECTA Σigma utilizează un ecran LCD/tactil color de înaltă rezoluție capabil să afișeze până la șapte trasee fiziologice. Interfața cu utilizatorul este simplificată și intuitivă. Funcțiile și setările dispozitivului sunt organizate în mod logic în nouă meniuri. Atingerea pictogramei pentru un meniu afișează ecranul acestuia și toate opțiunile disponibile.

MECTA Σigma vine configurat fie ca dispozitiv de 100 Joule, fie ca dispozitiv de 200 Joule. Ieșirea maximă a dispozitivului de 100 Joule este de 576 mC (la 800 mA). Ieșirea maximă a dispozitivului de 200 de jouli este de 1.152 mC (la 800 mA).

Accesorii